Κτήμα Δεξιώσεων Μπραϊμνιώτη

Ο ΠΡΩΤΟΣ

Πολύτιμος Λίθος Μας

Καλώς ήρθατε στον μαγευτικό κόσμο του κτήματος Μπραϊμνιώτη, το πρώτο μας στολίδι που επαναπροσδιορίζει την κομψότητα των εκδηλώσεων από το 1996. Ο χώρος μας διαθέτει ένα γραφικό παρεκκλήσι που προσθέτει μια πινελιά ιερότητας στις γιορτές σας. Το κτήμα αυτό είναι προσαρμοσμένο αρμονικά σε μια όαση από δέντρα και μια πισίνα, όπου τα ήρεμα νερά και το τροπικό πράσινο δημιουργούν μια ατμόσφαιρα γαλήνιας ομορφιάς. Ο σχολαστικά διακοσμημένος κήπος μας με γρασίδι παρέχει το τέλειο σκηνικό για υπαίθριες συγκεντρώσεις, περιτριγυρισμένος από πλούσια, ζωντανή βλάστιση. Χαλαρώστε και γιορτάστε στο ανοιχτό μπαρ μας, όπου εξειδικευμένοι μπάρμαν δημιουργούν απολαυστικές παρασκευές. Νιώστε το ρυθμό στην πίστα μας, αγκαλιασμένοι από τις μαγευτικές μουσικές του DJ μας. Μέσα σε αυτόν τον τροπικό παράδεισο, το κτήμα Μπραϊμνιώτη δημιουργεί το σκηνικό για αξέχαστες στιγμές.

10 λογοι για να

Διαλέξετε Το Κτήμα Δεξιώσεων Μπραϊμνιώτη

Ανακαλύψτε τους 10 κορυφαίους λόγους για τους οποίους ο χώρος εκδηλώσεων Μεσόγειος αποτελεί απόδειξη αριστείας. Εξερευνήστε τη γοητεία αυτού του πρωτοποριακού χώρου και ξεκλειδώστε αξέχαστες δυνατότητες για τη δεξίωσή σας.

800 Guests Capacity
Open Bar
Chapel
Kids Games
Swimming Pool
In House Cooking
DJ Setup
Dance Floor
Bridal Suite
Decoration
η γκαλερι του

Braimnioti Venue

Μπείτε σε ένα οπτικό ταξίδι μέσα από τη γκαλερί του χώρου εκδηλώσεών μας, όπου κάθε εικόνα αφηγείται μια ιστορία κομψότητας, γιορτής και γοητείας.

No items found.
Η φορμα ενδιαφεροντος

της εκδήλωσής σας

Είμαστε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε τα όνειρα της εκδήλωσής σας. Παρακαλούμε μοιραστείτε τα στοιχεία και τις προτιμήσεις σας παρακάτω και η εξειδικευμένη ομάδα μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
instagram embed