Κτήμα Δεξιώσεων Ελαία

Μια οαση

μεσα σε εναν ελαιωνα

Σας καλωσορίζουμε στη μαγευτική όαση του κτήματος Ελαία, όπου οι γιορτές ζωντανεύουν μέσα στη γαλήνια αγκαλιά ενός τροπικού κήπου με ελιές. Μερικώς προστατευμένος από μια χαριτωμένη ξύλινη κατασκευή, αυτός ο χώρος έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίσει την επιτυχία της βάφτισης, του γάμου ή οποιασδήποτε χαρούμενης συγκέντρωσης. Η ξύλινη πίστα σας καλεί να χορέψετε όλη τη νύχτα, ενώ ένα γοητευτικό παρεκκλήσι σας περιμένει για να προσθέσει μια πινελιά ιερότητας στην περίπτωσή σας. Με άφθονο ανοιχτό χώρο, είναι ένα καταφύγιο όπου η εκδήλωσή σας ανθίζει, θυμίζοντας το μεγαλείο του κήπου ενός κάστρου.

10 λογοι για να

Διαλέξετε Το Κτήμα Δεξιώσεων Ελαία

Ανακαλύψτε τους 10 κορυφαίους λόγους για τους οποίους ο χώρος εκδηλώσεων Μεσόγειος αποτελεί απόδειξη αριστείας. Εξερευνήστε τη γοητεία αυτού του πρωτοποριακού χώρου και ξεκλειδώστε αξέχαστες δυνατότητες για τη δεξίωσή σας.

300 Καλεσμένοι
Ανοιχτό Μπαρ
Εκκλησάκι
Παιδικά Παιχνίδια
Καθιστικό Κήπου
Εσωτερική Κουζίνα
DJ Σταντ
Πίστα
Bridal Suite
Διακόσμηση
η γκαλερι του

Κτήματος Ελαία

Μπείτε σε ένα οπτικό ταξίδι μέσα από τη γκαλερί του χώρου εκδηλώσεών μας, όπου κάθε εικόνα αφηγείται μια ιστορία κομψότητας, γιορτής και γοητείας.

No items found.
Η φορμα ενδιαφεροντος

της εκδήλωσής σας

Είμαστε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε τα όνειρα της εκδήλωσής σας. Παρακαλούμε μοιραστείτε τα στοιχεία και τις προτιμήσεις σας παρακάτω και η εξειδικευμένη ομάδα μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
instagram embed