Η Αγάπη Ξεδιπλώνεται στην Καρδιά του Παραδείσου

μια μαγευτικη

Εμπειρία Γάμου

Στο Κτήμα Μπραϊμνιώτη, δημιουργούμε μαγικούς γάμους μέσα στα καταπράσινα τοπία μας. Φανταστείτε μια τελετή σε παρεκκλήσι, μια εκδήλωση δίπλα στην πισίνα σε έναν παραμυθένιο χώρο κάτω από τα αστέρια. Οι σεφ μας είναι έτοιμοι να σας ταξιδέψουν με γαστρονομικές εμπειρίες τόσο μαγευτικές όσο και η ιστορία της αγάπης σας. Η ομάδα μας εξασφαλίζει ότι κάθε λεπτομέρεια είναι τέλεια, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τη χαρά της στιγμής. Ο γάμος σας εδώ είναι μια εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη.

Εκκλησακια

Θεϊκού Ρομάντζου

Στο Κτήμα Μπραϊμνιώτη, η ιστορία της αγάπης σας βρίσκεται στο επίκεντρο της αγκαλιάς των δύο παρεκκλησιών μας. Αυτοί οι ιεροί χώροι είναι ο τόπος όπου ο ρομαντισμός συναντά την ευλάβεια, όπου το ταξίδι της αγάπης σας εκτυλίσσεται κάτω από το ουράνιο φως. Και τα δύο παρεκκλήσια κοσμούνται με χάρη και κομψότητα, προσφέροντας ένα μαγευτικό σκηνικό για την ιερή σας ένωση. Η γαμήλια τελετή σας θα λούζεται στη ζεστή αγκαλιά της αγάπης του Θεού, δημιουργώντας μια πραγματικά θεϊκή εμπειρία για εσάς και τους καλεσμένους σας.

η τεχνη του

Φαγητού & του ποτού

Στο Κτήμα Μπραϊμνιώτη, οι εσωτερικοί μας σεφ, οι επαγγελματίες του σέρβις και οι εξειδικευμένοι μπάρμαν είναι αφοσιωμένοι στο να προσφέρουν κορυφαίες γευστικές εμπειρίες για εσάς και τους καλεσμένους σας. Τα φρέσκα, τοπικά προμηθευόμενα συστατικά και η σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια διασφαλίζουν ότι το γαμήλιο γεύμα σας θα είναι ένα γαστρονομικό αριστούργημα.

SOME

Treasured Moments

Experience the enchantment through the tales and images of couples who've celebrated their love at Domaine Braimnioni.

Fillipos & Marina

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur.Ultricies imperdiet pellentesque eget sagittis arcu

Tzina & Kostas

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur.Ultricies imperdiet pellentesque eget sagittis arcu

Little Stavros

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur.Ultricies imperdiet pellentesque eget sagittis arcu

στιγμεσ

αποτυπωμένες στο χρόνο

Μπείτε σε έναν κόσμο γοητείας μέσα από τη γκαλερί γάμων μας, ένα οπτικό ταξίδι πραγματικών ιστοριών αγάπης στο Κτήμα Μπραϊμνιώτη.

Η φορμα ενδιαφεροντος

της εκδήλωσής σας

Είμαστε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε τα όνειρα της εκδήλωσής σας. Παρακαλούμε μοιραστείτε τα στοιχεία και τις προτιμήσεις σας παρακάτω και η εξειδικευμένη ομάδα μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
instagram embed